Máte zájem o naše produkty? Podívejte se na celou nabídku.
Přejít do e-shopu
Úvod Šukací stroje : nástavce

Šukací stroje : nástavce

Většina šukacích strojů má měnitelné nástavce, které můžete dokoupit podle své potřeby. Fucking machine má také své nástavce, které jsou dodávané se strojem. A které to jsou? Jsou jimi:

  • umělé vagíny: Ocení je každý muž. Jsou různě hluboké a mají rozmanitý průměr. Většinou mají vibrační náboje a výstupky ve vnitřní části, které umocňují pocit vzrušení. Pro uchycení umělé vagíny mají šukací stroje válec.
  • klasické vibrátory: Šukací stroje mají vibrátory různých tvarů, velikostí a jsou také z různých materiálů. Některé jsou ztvárněné tak, že velmi připomínají mužský penis, jiné jsou mnohem silnější či delší. Zkrátka na výběr je celá řada nejrůznějších vibrátorů. Každá žena si vybere takový, který ji bude uspokojovat nejvíce. Ještě nevíte, který je pro vás ideální? Najděte ho. Hledání toho nejlepšího bude pro vás velmi vzrušující hrou.

    TIP : Zkuste sex zezadu - anální sex už vyzkoušely 2/3 žen. Lubrikační gel a anální pomůcky. Vyzkoušejte anální sex!
  • anální vibrátory: Máte-li rádi anální hrátky, rovněž budete spokojeni. I análních vibrátorů je celá řada. Od těch klasických se liší tím, že jsou menší a jiný je i jejich tvar. Je přizpůsobený pro maximální rozkoš ze sexuálních hrátek.
  • vibrátory na bod G: Rádi byste si nechali dráždit bod G? Máte možnost. Tyto spíše menší vibrátory mají zahnutou horní část, která bezpečně najde váš bod G.
  • vibrátory na klitoris: Jste klitoriálně založená? I pro takové ženy existují nástavce. Užijte si maximální rozkoš z dráždění vašeho klitorisu.
  • vibrační vajíčko: Ještě více zvyšuje stimulaci ženy. Někdy se také vkládá do umělé pochvy.

 

Mnohé šukací stroje vám nabízí komplexní arzenál, takže si vždy můžete podle chuti vybrat to, na co máte nejvíc chuť. Váš pomocník vám bez odmlouvání vyhoví.


Diskuse (3 komentáře)

Fráňa, (29. 06. 2012 14:02) Reagovat
Překvapilo mě, že u šukajících strojů se může jako nástavec zvolit umělá vagína. Myslel jsem, že je to pomůcka výhradně pro ženy. Znamená to tedy, že si můžu koupit tento přístroj a můžu ho používat jak já, tak moje partnerka?
ALžběta, (26. 07. 2012 08:28) Reagovat
No, zkrátka univerzální erotická pomůcka. Zajímalo by mě, jestli tak fungují všechny šukací mašiny, nebo jen nějaké vybrané.
Pája, (24. 10. 2012 07:39) Reagovat
[quote name="ALžběta"]No, zkrátka univerzální erotická pomůcka. Zajímalo by mě, jestli tak fungují všechny šukací mašiny, nebo jen nějaké vybrané.[/quote]Myslím, že některé šukací stroje jsou výhradně pro ženy, alespoň u některých, co jsem viděla, si nedokážu představit, že by byly i pro pány.
Nový příspěvek
Copyright 2006–2024 © Šukací stroje
Kontakty